Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 20:24 Категорія:Події

Під час візиту в Україну делегації з Данії у складі міністра оборони Трольса Люнд Паульсена і глави данського МЗС Ларса Люкке Расмуссена було підписано Лист про наміри, який передбачає посилення фінансової допомоги нашій оборонній промисловості, повідомив на фейсбук-сторінці міністр оборони України Рустем Умєров.

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 20:16 Категорія:Події

Основними мішенями сьогоднішнього нічного російського ракетного удару по Україні стала енергетика, зокрема об'єкти для транзиту газу, повідомив президент Володимир Зеленський.

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:59 Категорія:Події

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Волинської та Львівської областей 27 квітня ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціях.

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:49 Категорія:Події

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у фейсбуці.

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:46 Категорія:Події

Російські окупанти завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів, а також здійснили 31 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у фейсбуці.

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:41 Категорія:Події

За добу на лінії фронту на сході та півдні України було зафіксовано 71 бойове зіткнення, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у фейсбуці.

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:25 Категорія:Події

Внаслідок ворожих обстрілів на Нікопольщині та в Дніпрі поранено трьох мирних жителів, пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі, об'єкти інфраструктури, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у суботу.

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:21 Категорія:Події

Голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко повідомив у суботу ввечері, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка звільнено з посади.

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:15 Категорія:Події

Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних ударів, а також ударів із застосуванням БПЛА та артилерії по населених пунктах у південних областях України, повідомляє пресслужба командування Сил оборони півдня України в телеграм-каналі.

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:11 Категорія:Події

Російським окупантам вдалося прорватися біля Очеретиного Донецької області та закріпитися в частині населеного пункту, повідомив речник оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ) "Хортиця" підполковник Назар Волошин.

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:05 Категорія:Події

Японія офіційно приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

Росіяни обстріляли Козацьке, постраждали троє людей

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 19:01 Категорія:Події

Російські окупанти в суботу, 27 квітня, обстріляли Козацьке Херсонської області, повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 17:40 Категорія:Інтерв'ю

Депутат Європейського парламенту (ЄП) Віола фон Крамон (Німеччина, Зелена група/Європейський вільний альянс) – заступник голови делегації ЄП у Комітеті парламентської асоціації ЄС-Україна, затята захисниця України в ЄС. У світлі майбутніх виборів до ЄП, які відбудуться з 6 по 9 червня в країнах-членах ЄС, цього тижня Європарламент у Страсбурзі провів своє останнє пленарне засідання, під час якого з політиком поспілкувався "Інтерфакс-Україна".

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 16:43 Категорія:Події

Близько 13:00 поблизу Вовчанська ворожий FPV-дрон влучив у вантажний автомобіль, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 16:41 Категорія:Медицина

Муніципалітет німецького міста Гамбург передав три спецавтомобілі "Швидкої допомоги" на Херсонщину, повідомляє в суботу обласна військова адміністрація.

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 16:11 Категорія:Події

Віцепрем'єр-міністр - міністр оборони Австралії Річард Марлз анонсував черговий пакет військової допомоги Україні від Австралії в 100 млн доларів.

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 15:52 Категорія:Події

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський узяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з обороноздатності України, започаткованому два роки тому на авіабазі Рамштайн, на якому розповів про ситуацію на фронті, обстріл України і потреби в озброєнні та боєприпасах.

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 15:42 Категорія:Події

Голові Броварської районної державної адміністрації Київської області Володимиру Майбоженку Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці, інформує Офіс генпрокурора.

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

ua.interfax.com.ua 27 Кві. 15:31 Категорія:Події

Голові Броварської районної державної адміністрації Київської області Володимиру Майбоженку повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп'яніння (ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України).



Ваше місто Columbus ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 125356 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.